Η EU.DI.FON ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1993 στον Κορυδαλλό. Επιστημονικός σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Σταμούλης Κων/νος που διαθέτει την υπ' αριθμό 87331-17-09-1992 άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας. Στα χρόνια που πέρασαν, με την υπευθυνότητα, την συνέπεια, την τεχνογνωσία, την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας αλλά κυρίως με τον σεβασμό στους πελάτες μας, καταξιωθήκαμε στις συνειδήσεις τους, κάνοντας ταυτόσημο το όνομα EU.DI.FON με τις γενικότερες απολυμάνσεις και την επίλυση των παρασιτικών προβλημάτων.
Έτσι σήμερα η EU.DI.FON, είναι μια πλήρης και δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία απολυμάνσεων, με υπόβαθρο, πολυμελής τεχνικό προσωπικό, έτοιμη να παρουσιάσει και να εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας - καταπολέμησης και διατήρησης -αντιμετώπισης των παρασίτων.

  1. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
  2. ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
  3. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
  4. ΚΑΠΝΙΣΜΟΙ
Ειδικότης μας είναι η παρασιτοκτονία σε Πλοία, Κρουαζιερόπλοια, Γιώτ, αλλά και σε κάθε είδους κατασκευή, που χρειάζεται περιβάλλον απελευθερωμένο από παράσιτα όπως ( Διαμερίσματα, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία Κτιριακά γραφεία, Αγρoικίες, Οικίες, Σχολεία, Αποθήκες, Εστιατόρια κ.λ.π.)